Mühendislik Tamamlama Sınavı Ne Zaman Yapılacak

2014 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı 

Sınav ücretini bankaya yatırmak, başvuru merkezinden yeniden şifre edinmek vb. işlemler, sınava başvuru için yeterli değildir. Sınava başvuru işleminizi "Sınava İlişkin Genel Bilgiler Temel İlke ve Kurallar" dökümanında belirtildiği şekilde tamamlayarak aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edininiz ve sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklayınız. Sınava başvuru işleminizi tamamladıktan sonra başvuru bilgilerinizi, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden başvuru süresi içinde mutlaka kontrol ediniz.

2014 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı 19 Temmuz 2014 tarihinde Ankara'da yapılacaktır. Sınava başvurular, 23-30 Haziran 2014 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri (ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) ve Aday İşlemleri Sistemi (AİS) aracılığıyla alınacaktır.
23.06.2014 10:00
30.06.2014 23:59
100 TL
ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri,Aday İşlemleri Sistemi (AİS)
Akbank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), DenizBank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), T. Halk Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Türk Ekonomi Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, T.C. Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı, Tüm PTT İş Yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa) ve Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

0 yorum: