İzmir Büyükşehir Belediyesi İlan Reklam Vergisi Nasıl Ödenir?

Ülkemizin üçüncü büyükşehiri olan İzmir'in büyükşehir belediyesi çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarını sürdürürken vatandaşların işlemlerinin hızlı olması için kendi web sayfasında e-işlem merkezi adı altında bir hizmeti de başlatmış bulunmaktadır. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi e-işlem merkezi adı altında bir çok hizmeti vatandaşların kullanımına sunmuştur. Bu hizmetlerden biri de İzmir Büyükşehir Belediyesi İlan Reklam Vergisi Ödeme işlemidir. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi İlan Reklam Vergisi Nasıl Ödenir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne olan ilan reklam borcunuzu ödemek için yapmanız gereken adımlar şunlardır.

1) İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi sitesi olan izmir.bel.tr adresini tarayıcınızın adres bölümüne yazarak siteye giriş yapın.

2) Açılan bölümde lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi girin yazan bölüme kullanıcı adımızı ve şifremizi yazıyoruz. Eğer ki kullanıcı adınız ve şifreniz yoksa "e-işlem merkezine üye olmak için tıklayın" yazan yazıya tıklayıp kendimize İzmir Büyükşehir Belediyesi sitesi üzerinde yapacağımız işlemlerde kullanmak üzere bir kullanıcı adı ve şifreyi siteye üye olarak almalıyız. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi e-işlem merkezine nasıl üye olacağınızı bilmiyorsanız "İzmir Büyükşehir Belediyesi E-İşlem Merkezine Nasıl Üye Olunur?" başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.
3) Siteye üye olduktan sonra e-işlem merkezine kullanıcı adı ve şifremizi girerek İlan Raklam Vergisi ödeme bölümünden İzmir Büyükşehir Belediyesi İlan Reklam Vergisi ödemesini yapıyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi e-işlem merkezine ulaşmak için tıklayın...

0 yorum: