Kayseri Doğalgaz Fatura Sorgulama

Doğalgaz faturalarınızı artık online sorgulamak mümkündür. Bunun için yapmanız gereken sadece internete girmek. Her doğalgaz şirketinin sitesi üzerinden doğalgaz faturası sorgulaması yapılabilir.
Kayserigaz resmi sitesi üzerindende doğalgaz fatura sorgulaması yapmak mümkündür. Aşağıda size vereceğimiz linke tıklayarak açılacak olan sayfadan doğalgaz faturalarınızı sorgulayabilir, geçmişe dönük borçlarınızı görebilirsiniz. Kayseri doğalgaz faturası sorgulaması yapabilmek için sitesine üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin nasıl yapılacağını bilmiyorsanız Kayserigaz Online İşlemler Kayıt Olma başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.


Aşağıdaki linke tıkladığınızda açılacak olan sayfada sizden bazı alanları doldurmanız istenecektir. Bu alanları eksiksiz olarak doldurmalısınız. Bu alanlar siteye üye olurken vermiş olduğunuz e-posta adresiniz ve şifrenizdir.

Kayser doğalgaz fatura sorgulama işlemi için tıklayın...

Uyarı: Online hizmetler uygulaması ile internet üzerinden borç bilgilerinizi görebilir, geçmiş fatura bilgilerinize ulaşabilirsiniz. 

KAYSERIGAZ online hizmetlerden yararlanmak ücretsiz olup, kurumumuzun internet sitesi üzerinden kayıt formunu doldurmanız yeterlidir. Eğer kurumumuza ait online hizmet kullanım kaydınız mevcut ise bu hizmetlerden yararlanmak için lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz.

0 yorum: