HGS Camdan Nasıl Sökülür?

Kısa adı HGS olan Hızlı Geçiş Sistemi uygulaması kullanıcıları bir nebze daha rahatlatmış bulunmaktadır. HGS etiketlerini bankalardan PTT şubelerinden alabilirsiniz.

HGS Camdan Nasıl Sökülür?

HGS etiketinin zarar görmesi durumunda okuma gerçekleşmeyeceği için HGS geçişiniz kaçak geçiş şeklinde değerlendirilecektir. Bu bakımdan eğerki HGS'yi yanlış yere taktığınız halde sistem sizin HGS etiketinizi okuyabiliyorsa yerini dğiştirmemekte fayda vardır. Faka HGS etiketi ile işiniz bitmiş veya arabayı satmışsanız tabiki HGS etiketini camdan sökmeniz gerekecektir.

HGS etiketini camdan sökmenin denenmiş farklı yöntemleri bulunmaktadır. Bunların başında çok basit bir yöntem olan cam kazıyıcıyı kullanarak HGS etiketinizi sökebilirsiniz. Cam kazıyıcınız yoksa edinebileceğiniz bir maket bıçağı yardımı ile HGS etiketinizi camdan sökebilirsiniz. Bunların ikisi ile de camda iz bırakmadan sökmek mümkündür.




Camdaki HGS Etiket İzleri Nasıl Temizlenir? 

HGS etiketinizi söktüğünüz zaman aracınızın camında leke kalabilmektedir. Bu da HGS'nin kötü yanlarından biridir. HGS etiket izlerini ıslak bez, aseton veya tiner yardımıyla silmeniz mümkündür.

0 yorum: