Aras Kargo Yurtdışı Hizmeti

ARAS YURT DIŞI hizmeti ile gönderilerinizi 5 kıtada 227 ülkeye, dünya çapında kendisini kanıtlamış çözüm ortakları ile tercihinize göre ‘'Standart, Ekspres, Hava Kargo ve Karayolu” hizmet seçenekleri ile teslim edilir.
Standart Hizmet: Zaman hassasiyeti olmayan gönderilerinizin, makul teslim süreleri ve avantajlı gönderim ücretleri ile adreslerine ulaştırıldığı yurt dışı hizmettir.

Ekspres Hizmet: Zaman hassasiyeti olan gönderilerinizin taahhüt süreleri içerisinde en hızlı şekilde adreslerine ulaştırıldığı yurt dışı hizmettir.

Hava Kargo Hizmeti: Hava Kargo ile minimum kilodan komple uçak yüklemesine (charter) kadar gönderilerinizi kapınızdan alarak dünyanın tüm hava limanlarına ulaştırıldığı yurt dışı hizmetidir.

Karayolu Hizmeti: Kara nakliyesi ile parsiyel ve komple ithalat/ihracat taşımacılığı yaparak gönderilerinizi adresine ya da gümrüğe teslim edilen yurt dışı hizmetidir.

Size özel çözümler için en yakın Aras Kargo şubesinden bilgi alabilir, 4442552 numaralı çağrı merkezini  yurtdisihizmetlermudurlugu@araskargo.com.tr adresinden veya (0 216) 538 56 30 / 538 56 45 numaralı telefonlardan Aras kargoya yurtdışı hizmetlere ulaşabilirsiniz.

0 yorum: