Konya Doğalgaz Fatura Borç Sorgulama

Fatura sorgulamaları artık internetten kolaylıkla yapılabilmektedir. Doğalgaz fatura sorgulama işlemi de bu sorgulama işlemlerine dahildir.

Konya ilimiz için aşağıda size bir link verilmiştir. Bu link yardımı ile Konya doğalgaz fatura sorgulaması yapabilirsiniz. 

Bu sayfa Selçukgaz doğalgaz fatura sorgulama sayfasıdır. İlgili linke tıkladığınızda açılacak olan linkte sizden abone numarası yada TC kimlik numarasından hangisi ile sorgulama yapmak istediğiniz sorulacaktır. Daha sonra istenilen bilgileri girdiğinizde doğalgaz faturanızı öğrenmiş olursunuz.

Konya Doğalgaz Fatura Borç Sorgulama işlemi için TIKLAYIN...

Fatura Sorgulama ekranı ile sadece fatura borçlarınıza ulaşabilirsiniz. Fatura tutarı haricinde çeşitli borçlar ve Hukuk Müşavirliği'ndeki borçlar bu ekranda yansımamaktadır.
Toplam tutar bölümünde "Yetersiz Endeks" açıklaması sayacınızın okunduğu ancak tüketiminizin 10m³ minimum tüketim değerinin altında olduğunu belirtir.
Fatura sorgulama ekranı siz değerli abonelerimiz için bilgi amaçlı hazırlanmış olup herhangi bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.
Aboneler SELÇUK DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş.'ye gerçek fatura tutarları üzerinden sorumludurlar.
Detaylı bilgi için 444 1 187 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.

0 yorum: