Bursagaz Fatura Sorgulama

Bursagaz fatura sorgulaması yapmak için aşağıda size vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bursagaz'ın resmi sitesi üzerinden kendi faturalarınızı sorgulayabilir, Bursagaz doğalgaz fatura ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bursagaz fatura sorgulaması yapabilmek için Bursagaz'ın sitesine üye olmanız gerekmektedir. Bursagaz üye olma hakkında bilgi almak için tıklayın...

Bursagaz fatura sorgulama işlemi için tıklayın...

Konut ve Ticari Abonelikler
Online hizmetler uygulaması ile şahsınıza veya kurumunuza ait tüm aboneliklerin, borç bilgilerini görebilir, gaz faturalarınızın kopyasını alabilir, online endeks bildirebilir, iç tesisat projelerinizi görebilir, iptal yerine sözleşŸmeleriniz için tesisat kontrol randevusu alabilirsiniz. Size özel alanlara ulaşŸmak için gerekli olan şifreye üye ol kısmından gerekli bilgileri girerek ulaşŸabilirsiniz.
Sanayi Abonelikleri
Online hizmetler uygulaması ile kurumunuza ait tüm aboneliklerinizin, borç bilgilerini görebilir, online endeks bildirebilirsiniz. Size özel alanlara ulaşŸmak için gerekli olan şifreyi Bursagaz Kurumsal Abonelik biriminden temin edebilirsiniz.
İç Tesisat Firmaları
Tesisat Firmaları için Online Hizmetler uygulaması ile internet üzerinden projelerini listeleyebilir, randevu talep edebilir, avans yatırabilir, avans bilgilerinizi sorgulayabilir, firma eleman listesini ve vizelerini görüntüleyebilir, firma sertifika bilgilerinizi görüntüleyebilir, mesajlarınızı takip edebilirsiniz. Size özel alanlara ulaşŸmak için gerekli olan şifreyi Bursagaz İç Tesisat biriminden temin edebilirsiniz.

Tel:444 11 33 

0 yorum: